Παπαθεοδώρου : «Να προσαρμοστούμε στην πίεση του Παναθηναϊκού»

Παπαθεοδώρου : «Να προσαρμοστούμε στην πίεση του Παναθηναϊκού»

Ο ΠΑΟΚ έχασε εύκολα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς κι αυτό συνέβη, διότι, όπως υποστηρίζει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, οι παίκτες του δεν είχαν συνειδητοποιήσει πόσο διαφορετικό είναι να αγωνίζεσαι απέναντι σε μια ομάδα με τόσο πλούσια αθλητικά προσόντα. Αυτό είναι και το μάθημα που, σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, πρέπει […]

Ο ΠΑΟΚ έχασε εύκολα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς κι αυτό συνέβη, διότι, όπως υποστηρίζει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, οι παίκτες του δεν είχαν συνειδητοποιήσει πόσο διαφορετικό είναι να αγωνίζεσαι απέναντι σε μια ομάδα με τόσο πλούσια αθλητικά προσόντα.

Αυτό είναι και το μάθημα που, σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, πρέπει να πάρουν και να αξιοποιήσουν ενόψει του δεύτερου αγώνα, που θα γίνει το Σάββατο και πάλι στο ΟΑΚΑ. Το δήλωσε μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό για μας μετά τον πρώτο αγώνα είναι πως καταλάβαμε την διαφορά στην επιθετικότητα, στην αθλητικότητα που έχει μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και ειδικά στο γήπεδό της. Άρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε από την αρχή του αγώνα στην πίεση που θα μας ασκήσει ο αντίπαλος. Πρόκειται για μία ομάδα με αθλητικούς γκαρντ, είναι μία ομάδα που τρέχει και πιέζει πολύ καλά τον αντίπαλο και συνεπώς η προσαρμογή μας σε αυτό τον τρόπο του παιχνιδιού θα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να διορθώσουμε και το πιο σημαντικό για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ