Μήτογλου: «Το περιμέναμε πως και πως» (vid)

Μήτογλου: «Το περιμέναμε πως και πως» (vid)

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού και την εμφάνισή του παρουσιάστηκε ο Ντίνος Μήτογλου.

Ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να φύγει με το διπλό από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας ως πολύ μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντίνο Μήτογλου.

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για τη νίκη, τονίζοντας πως οι Πράσινοι την περίμεναν πως και πως, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του εμφάνιση.

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:

Για τη νίκη: «Το περιμέναμε πως και πως. Δώσαμε μια μεγάλη μάχης και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια” είπε και πρόσθεσε “Δεν αμφιβάλαμε ποτέ για τον εαυτό μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι ομάδα είμαστε. Έχουμε ψυχή και το έχουμε αποδείξει, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για την εμφάνισή του: «Δεν άφησα ποτέ το άθλημα. Το αγαπάω πολύ. Επέστρεψε πιο δυνατός. Και ψυχολογικά και σωματικά. Χαίρομαι που η ομάδα μου παίρνει νίκες και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που βοηθάω προς αυτή την κατεύθυνση. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο καθόλου.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ βάθος. Ο προπονητής μου δοκίμασε πολλά σχήματα. Και με τον Χουάντσο στο “3” και με εμένα στο “5”. Πρέπει να δοκιμάζεις πράγματα, σε κλειστά ματς και να σου βγαίνουν και οι φάσεις. Θέλω να αφιερώσω την νίκη σε όλη την ομάδα. Στον γυμναστή μου, στους γονείς μου και στον μικρό μου αδελφό που είναι πάντα δίπλα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ