Ολυμπιακός: Το «μαύρο κουτί» της ήττας στο ΣΕΦ (vids)

Ολυμπιακός: Το «μαύρο κουτί» της ήττας στο ΣΕΦ (vids)

Γιατί ο Ολυμπιακός είχε αυτή την εικόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, τι προβληματίζει τον Μπαρτζώκα και πόσο είναι πιθανή είναι μια αλλαγή στο ρόστερ.

Πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο χθες το βράδυ στο ΣΕΦ με 54-66, χάνοντας έτσι την πρωτιά στην Basket League, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση όσον αφορά και το πλεονέκτημα της έδρας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εμφανίστηκε χθες στο παρκέ του «Ειρήνης και Φιλίας» εντελώς αγνώριστη. Χωρίς ρυθμό στην επίθεση και εναλλακτικές λύσεις (λόγω και του κοντού ροτέσιον).

Διαβάστε επίσης: Στάνκοβιτς: «Υπέροχη η στήριξη από την ομάδα και τον κόσμο, θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»

Μια από τις βασικές αιτίες της κακή εικόνας του Ολυμπιακού ήταν και η απόδοση του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκανε το καλύτερο αμυντικό του παιχνίδι φέτος μπλοκάροντας τα ατού των ερυθρόλευκων, όπως με την άμυνα του Λεσόρ μπροστά από τον ψηλό ή με τον Χουάντσο στο «3».

Επιπλέον οι πράσινοι είχαν σε μεγάλη βραδιά και τον Ντίνο Μήτογλου με τον Έλληνα άσο να κάνει πράγματα και θαύματα τελειώνοντας το ματς με 20 πόντους 10 ριμπάουντ, μια ασίστ, 4 μπλοκ και ένα κλέψιμο, όντας εκπληκτικός και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έδειξε αρκετά πιεσμένος (4/16 βολές), μη έχοντας το καθαρό μυαλό στην επίθεση, ενώ σίγουρα βγήκαν και στο παρκέ κάποια σημάδια κόπωσης, με χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι αυτό του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με έξι λάθη.

Φυσικά η χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού έχει βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες της ομάδας αναφορικά με την πιθανότητα μια προσθήκης ακόμη, μιας και πλέον είναι ξεκάθαρο πως οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται έναν παίκτη σκόρερ, ο οποίος θα δώσει την λύση στο σκοράρισμα. Ωστόσο το αν αυτό θα υλοποιηθεί μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός πλέον καλείται να σηκώσει το κεφάλι και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης (2/11) με την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ