Γιατράς : «Ο Θεός ήθελε αυτό το φινάλε»

Γιατράς : «Ο Θεός ήθελε αυτό το φινάλε»

Ο Μάκης Γιατράς ήταν περήφανος για τους παίκτες του Προμηθέα και την εμφάνισή τους, αλλά ταυτόχρονα ήταν και σκασμένος. Μια νίκη στο ΣΕΦ θα ήταν ιστορική, θα έκανε καλό στο ελληνικό μπάσκετ, όπως είπε, αλλά δεν ήρθε για μία λεπτομέρεια. «Χάσαμε ιστορική ευκαιρία να πετύχουμε μια νίκη στο ΣΕΦ. Ο Θεός ήθελε αυτό το φινάλε […]

Ο Μάκης Γιατράς ήταν περήφανος για τους παίκτες του Προμηθέα και την εμφάνισή τους, αλλά ταυτόχρονα ήταν και σκασμένος. Μια νίκη στο ΣΕΦ θα ήταν ιστορική, θα έκανε καλό στο ελληνικό μπάσκετ, όπως είπε, αλλά δεν ήρθε για μία λεπτομέρεια.

«Χάσαμε ιστορική ευκαιρία να πετύχουμε μια νίκη στο ΣΕΦ. Ο Θεός ήθελε αυτό το φινάλε και όλα γίνονται για κάποιο λόγο», είπε ο προπονητής του Προμηθέα στην κάμερα του Cosmote TV αμέσως μετά το παιχνίδι. Και πρόσθεσε:

«Πέσανε κορμιά στο τέλος, δεν ξέρω αν έγινε φάουλ, αλλά η ομάδα έδειξε ότι έχει σθένος και πίστευε ότι μπορεί να νικήσει. Αυτό είναι το σημαντικότερο.

Το πίστευε και ο κόσμος γιατί είχαμε και 2οο άτομα από την Πάτρα που ήρθαν, παρά το γεγονός ότι είχαμε χάσει με 37 πόντους τον πρώτο αγώνα. Αυτό είναι το σημαντικό λοιπόν, το γεγονός ότι η ομάδα αυτή έχει κάτι να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ.

Τα παιδιά έκαναν εκπληκτική εμφάνιση. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλη τη χρονιά. Αυτό το σημερινό δείχνει όλη τη σεζόν, το κλίμα που έχουμε και το πώς πιστεύει ο ένας για τον άλλο και παίζει ο ένας για τον άλλο.

Ο Μιλόσεβιτς τραυματίας, με ένεση, ο Χολ επίσης, ο Λίποβι. Το κλάμα του Φαγέ δείχνει την πίστη για τη νίκη και όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο από έναν πλήρη Ολυμπιακό, τι να πεις. Τα όνειρά μας δεν έχουν ταβάνι και το έχουμε ξαναπεί.

Η match up ζώνη άλλες φορές βγαίνει άλλες φορές όχι. Ολα τα λεφτά είναι όμως είναι η εμφάνιση των παιδιών».

«Πουλήσαμε το παιχνίδι»!

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Γιατράς δήλωσε:

«Σήμερα κάναμε μία καταπληκτική εμφάνιση. Δείξαμε γιατί ήμασταν στην τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια. Πιστεύω πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας με τον τρόπο που χάσαμε. Μετά τη μεγάλη ήττα της Πέμπτης καθίσαμε με τα παιδιά και μιλήσαμε. Ήταν και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε, να μιλήσουμε. Έχουμε άλλωστε άριστη σχέση μεταξύ μας. Σήμερα αποδείξαμε κάτι με την εμφάνισή μας γιατί για να το κάνεις αυτό στον Ολυμπιακό, σε ένα πλήρη Ολυμπιακό, δεν είναι λίγο.

Νομίζω κάτι αξίζουμε. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Το «πουλήσαμε» το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Και να κερδίζαμε σήμερα πάλι ο Ολυμπιακός θα πέρναγε στους τελικούς, απλά θα κάναμε μία ιστορική νίκη.

Φάνηκε πόσο το θέλανε τα παιδιά. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο γήπεδο μας. Θέλουμε πολύ να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, και ο δικός μας κόσμος και ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Ελπίζω να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στον επόμενο αγώνα και να δούμε ένα καλό παιχνίδι»

Στην ερώτηση για το αν η σημερινή εμφάνιση ήταν η μεγαλύτερη συγκίνηση που έχει ζήσει ως προπονητής του Προμηθέα, ο κόουτς της πατρινής ομάδας έβγαλε το παράπονό του:

«Συγκίνηση; Αυτό δεν είναι συγκίνηση. Σκασμένος είμαι, δε θέλω να πω πολλά. Κάναμε τεράστια προσπάθεια. Αξίζαμε να κερδίσουμε και νομίζω ότι αν κερδίζαμε, θα κάναμε καλό στο ελληνικό μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ