Ψάχνει αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Ψάχνει αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (5/11, 17:15) για την 5η αγωνιστική της Basket League με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ψάχνει αντίδραση ύστερα από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην «PAOK Sports Arena» (5/11, 17:15) για την 5η αγωνιστική της Basket League και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να βγάλει αντίδραση ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αρχικά η ήττα από τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και η ήττα στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπατχσε του Δημήτρη Ιτούδη για την Euroleague. Αυτά ήταν δύο παιχνίδια που θα μπορούσε να είχε κερδίσει, ειδικά αυτό απέναντι στην τούρκικη ομάδα καθώς υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία με φάουλ πάνω στον Γκος στην τελευταία φάση αλλά τελικά δεν μπόρεσε.

Διαβάστε επίσης: Άποντος ο Βεζένκοφ στη βαριά ήττα των Κινγκς από τους Ρόκετς (107-89)

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ καθώς ο Σέρβος έπαιξε με φαρμακευτική αγωγή και τενοντίτιδα στο γόνατο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και δεν χρειάζεται να ζοριστεί. Πέρα αυτού υπάρχουν και τα άλλα δύο γνωστά προβλήματα με τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ να μην βρίσκονται στην αποστολή με τον νεαρό να συμπεριλαμβάνεται στη δωδεκάδα.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει στις πλάτες» του τη βαριά ήττα από την Μπενφίκα (94-72) για το Champions League, ενώ πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε ηττηθεί από το Λαύριο για το πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 9η θέση με ρεκόρ 2-2 θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν τη νίκη κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η μοναδική απουσία η μοναδική απουσία για την ομάδα του Τακιανού είναι αυτή του Νίκου Αρσενόπουλου ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα στο Λαύριο. Ο 23ρονος φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός αγώνων για δύο τουλάχιστον εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ