Μπαλτσερόφσκι: «Δουλεύω κάθε μέρα για να είμαι καλύτερος – Βήμα – βήμα βρίσκω αυτοπεποίθηση»

Μπαλτσερόφσκι: «Δουλεύω κάθε μέρα για να είμαι καλύτερος – Βήμα – βήμα βρίσκω αυτοπεποίθηση»

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για το πρώτο του διάστημα στον Παναθηναϊκό και για το άλμα που έχει κάνει στην καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 112-60 τον Απόλλων Πάτρας στο ΟΑΚΑ και ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το πρώτο του διάστημα στους «πράσινους» και για το άλμα που έχει κάνει στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ο Λουτσέσκου είχε μελετήσει, ο Μαρτίνεθ μάλλον ήταν αδιάβαστος…

Όσα είπε ο Μπαλτσερόφσκι:

Για την νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών: «Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα βγήκαμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι. Παίξαμε το μπάσκετ μας και κάναμε τη δουλειά μας».

Για το πετυχημένο «τεστ» ενόψει της Άλμπα Βερολίνου: «Ναι, έτσι ήταν. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Το αντιμετωπίσαμε σαν προπόνηση στο τέλος, θέλαμε να κάνουμε σωστά ό,τι μας ζητήθηκε. Ήταν σημαντικό να βρούμε όλοι αυτοπεποίθηση. Έχουμε μπροστά μας την Άλμπα και πρέπει να κερδίσουμε. Αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση».

Για τον δικό του ρόλο: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Νομίζω πως ακόμα πρέπει να δουλέψω πολύ και να προσαρμοστώ. Θέλω να είμαι καλύτερος σε κάθε αγώνα, να ικανοποιώ τον προπονητή μου και να είμαι πιο δυνατός. Βήμα – βήμα βρίσκω αυτοπεποίθηση. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Κάποιοι παίζουν καλύτερα, κάποιοι χειρότερα από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά πρέπει να παίζουμε ως ομάδα και έτσι θα κερδίζουμε παιχνίδια».

Για το επίπεδο της Euroleague: «Είναι ένα μεγάλο άλμα, αλλά είχα την ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα και την άρπαξα. Προσπαθώ βήμα – βήμα να τα καταφέρω. Δουλεύω κάθε μέρα για να είμαι καλύτερος, κανείς δεν είπε ότι θα είναι μία εύκολη συνθήκη».

Για τη φιλοσοφία του Εργκίν Αταμάν: «Παίζουμε πολύ 5vs5 στην προπόνηση. Θέλει να παίζουμε σκληρά και στις προπονήσεις. Είναι σκληρός, ξέρει πότε να μας πιέσει και αυτό είναι καλό, γιατί πρέπει να αντιδράμε. Πιστεύουμε σε εκείνον και εκείνος πιστεύει σε εμάς. Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ