Ξεπέρασε τον Παπαλουκά ο Σπανούλης

Ξεπέρασε τον Παπαλουκά ο Σπανούλης

Συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία με την φανέλα του αρχηγού ο έμπειρος γκαρντ των Πειραιωτών.

Τι και αν μεγάλωσε, τι και αν κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να μείνει στην ακρη και να δώσει χώρο στους υπόλοιπους. Κακά τα ψέματα,  ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο απόλυτος ηγέτης και δεν είναι μόνο το επιθετικό κομμάτι αλλά και άλλα σημεία του παιχνιδιού της ομάδας του Ολυμπιακού,  όπου μπορεί να προσφέρει και με το παραπάνω.  Όπως τα κλεψίματα.

Απέναντι στοκ Προμηθέα είχε τρία,  με το τελευταίο να είναι αυτό που απέφερε και το  τρίποντο νίκης του Παπανικολάου. Αυτή ήταν η κορυφαία επίδοση των τελευταίων 47 αγώνων του στη Stoiximan.gr Basket League, η οποία του χαρισε και δύο ξεχωριστά ρεκόρ. Ο Βασίλης Σπανούλης εγινε ο 7ος «κλέφτης» στην ιστορία του Ολυμπιακού και ο 9ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα ο αρχηγός του Ολυμπιακού, έφτασε τα 412 κλεψίματα καριέρας με τα οποία έφτασε στην 9η θέση της σχετικής λίστας τον Άγγελο Κορωνιό.
Ταυτόγχρονα έφτασε τα 153 κλεψίματα με την ερυθρόλευκη φανέλα, αριθμός που τον καθιστά 7ο “κλέφτη” στην ιστορία της ομάδας στα χρόνια της Stoiximan.gr Basket League καθώς ξεπέρασε τον Θοδωρή Παπαλουκά που στη σεζόν 2000-01 και την τριετία 2008-2011 είχε 152.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ