Μπαρτζώκας: «Δεν έχω αμφιβολία πως ο Γουόκαπ θα γυρίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης»

Μπαρτζώκας: «Δεν έχω αμφιβολία πως ο Γουόκαπ θα γυρίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη διαχείριση των παικτών του Ολυμπιακού, εν όψει «διαβολοβδομάδας», εκφράζοντας την σιγουριά του για τις καλές εμφανίσεις του Γουόκαπ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Ολυμπιακό να επικρατεί άνετα με 92-75 του Προμηθέα, σε ένα βράδυ που μπόρεσε να ξεκουράσει τους παίκτες του πριν την δύσκολη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί για τους Πειραιώτες.

Ο Έλληνας προπονητής είδε τον Γουόκαπ να επανέρχεται στις εξαιρετικές εμφανίσεις με 20 πόντους και εξέφρασε τη σιγουριά του για τον Τεξανό γκαρντ και τις ικανότητές του. Ακόμη ευχαρίστησε τον κόσμο για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε αυτό το βράδυ Σαββάτου στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Πήρε το ντέρμπι των γυναικών ο Παναθηναϊκός – Δεν κέρδισε τον αθέμιτο ανταγωνισμό ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας για το εύκολο βράδυ του Ολυμπιακού: 

«Ήταν μία πολύ ευχάριστη Σαββατιάτικη ατμόσφαιρα, ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήμασταν πολύ σοβαροί στο παιχνίδι, ξέραμε ότι ο Προμηθέας είχε το ίδιο ρεκόρ, είναι επιθετική ομάδα που σκοράρει πολύ και στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Θέλαμε να κάνουμε διαχείριση περίπου στα 20 λεπτά για κάθε παίκτη, με εξαίρεση τον Φαλ που έπαιξε δυστυχώς 28. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, εμείς έχουμε διπλή αγωνιστική και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι.

Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Γουόκαπ θα γυρίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν μπορεί να παίζει 11 μήνες στα κόκκινα. Παίζει λιγότερο τελευταία, αυτό θα τον βοηθήσει. Όπως προπονείται και σκέφτεται για το μπάσκετ, θα έρθει σε καλή κατάσταση και πάλι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ