Πλάθα: «Αξίζαμε και εμείς τη νίκη, δεν είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα»

Πλάθα: «Αξίζαμε και εμείς τη νίκη, δεν είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα»

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και εξήγησε πώς σχεδίασε το παιχνίδι.

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν τον στεναχωρεί το αποτέλεσμα, αλλά και πως άξιζαν και οι δύο ομάδες τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ο ιός της FIFA σαρώνει τους διεθνείς άσους

Όσα είπε ο Πλάθα:

Για το ματς: «Πάντα συμβαίνει αυτό όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στον πόντο. Και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη. Αυτό που δείχνει ο αγώνας είναι πως είμαστε ανταγωνιστικοί και προσπαθήσαμε να παλέψουμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και βελτιωνόμαστε. Βέβαια αυτό δεν είναι αρκετό. Φυσικά οι λεπτομέρειες κρίνουν έναν αγώνα. Πρέπει να εστιάζουμε σε εμάς και όχι σε κάτι άλλο όπως αποφάσεις διαιτητών. Δεν θα πρέπει να αφήνουμε τη διαφορά να μεγαλώνει. Πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς στο παρκέ και να είμαστε πιο έξυπνοι. Είχαμε πολλές ασίστ και λίγα λάθη. Δεν είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεμα. Κάποιες στιγμές πρέπει να παίζουμε πιο έξυπνα και να έχουμε τις συνθήκες για να παίρνουμε και εμείς βολές. Και αυτό δεν είναι μομφή για τον Παναθηναϊκό».

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου: «Προσπαθούμε να μένουμε σταθερά στην εικόνα του δευτέρου μέρους αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι νέα η ομάδα και πρέπει να ανταποκρίνεσαι κάθε φορά σε ότι φτιάχνεις. Πρέπει να πάμε στα όριά μας. Οι παίκτες πρέπει να πάνε για ύπνο και να ακολουθούν το πλάνο. Ακόμα κι αν χάσεις το παιχνίδι τότε θα πρέπει να σκέφτεσαι το παιχνίδι και το πλάνο. Πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά».

Για την τελευταία φάση και το τρίποντο του Ραντλ που δεν βρήκε στόχο: «Πάντα θέλουμε να έχουμε plan b. Μιλάμε για 2 καταστάσεις, ειδικά στο ανοιχτό γήπεδο. Η πρώτη επιλογή είναι να πάμε στις βολές. Τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ήρθαν σε διαφορετική συγκυρία χρονικά. Έχουν διαφορετικό χτίσιμο οι δύο ομάδες. Πρέπει να προετοιμάζουμε τα πάντα σαν ομάδα. Οι παίκτες μας ξέρουμε ότι έχουν παιχνίδι σε 48 ώρες αλλά είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δίνουν τα πάντα οι παίκτες του. Θα δούμε αύριο που θα είναι οι μπαταρίες μας».

Για το αν η εικόνα του αγώνα ήταν και αποτέλεσμα της κούρασης του Παναθηναϊκού, από την διαβολοβδομάδα: «Ο κόουτς Αταμάν πρέπει να το απαντήσει αυτό. Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν θα χρησιμοποιήσει δικαιολογία και ο Αταμάν για αυτό. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες υψηλού επιπέδου και γεμάτο ρόστερ. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα κούρασης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ