MVP της 7ης αγωνιστικής της Basket League ο Πίτερς (pic)

MVP της 7ης αγωνιστικής της Basket League ο Πίτερς (pic)

Ο Άλεκ Πίτερς πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στο Μαρούσι, χάρις στην οποία αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής στην Basket League.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία κυριαρχική εμφάνιση στο Μαρούσι και κατάφερε να πάρει την μεγαλύτερη σε εύρος νίκη του στη σεζόν, με 111-83, σε ένα  παιχνίδι όπου ο Άλεκ Πίτερς πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα «ερυθρόλευκα».

Ο Αμερικανός φόργουορντ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα σημείωσε 28 πόντους και σε μεγάλο βαθμό έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 88-83, ενώ με το Μαρούσι σταμάτησε στους 25.

Διαβάστε επίσης: Οι πιο επιδραστικές πεντάδες της Euroleague: Η «βιονική» του Ολυμπιακού και η κορυφή του Παναθηναϊκού (pic, vids)

Με την εμφάνιση που πραγματοποίησε με 25 πόντους (3/6 δίποντα, 5/7 τρίποντα και 4/4 βολές), 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ κέρδισε επάξια τον τίτλο του MVP της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο βραβείο MVP που κερδίζει ο Αμερικανός στους 13 μήνες που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ