Ολυμπιακός: O Πετρούσεφ, ο μάνατζερ κλειδί, ο Ντόρσεϊ και το επόμενο «διπλό» χτύπημα

Ολυμπιακός: O Πετρούσεφ, ο μάνατζερ κλειδί, ο Ντόρσεϊ και το επόμενο «διπλό» χτύπημα

Ο Ολυμπιακός προχωρά από τον Νοέμβρη του 2023 στο… καλοκαίρι του 2024. Και αυτό είναι από μόνο του case study.

Στην Ελλάδα, ο Ναζ Μήτρου Λονγκ. Ο οργανισμός Ολυμπιακός όμως φαίνεται πως έχει πάρει μπρος για τα καλά. Με διάθεση να κάνει τον Νοέμβρη 2023 κάτι σε… Ιούλη 2024. Με τις κεραίες υψωμένες οι Ερυθρόλευκοι σε μια ιστορία που μπορεί πραγματικά να αποτελέσει case study. Γιατί;

Διότι μην σας φανεί καθόλου παράξενο αν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κλείσει από τώρα τις θέσεις για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Για τρία χρόνια υπέγραψε ο Μήτρου Λονγκ που σύντομα θα έχει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο. Για τρία χρόνια θα υπογράψει και ο Φίλιπ Πετρούσεφ αν οι Κινγκς τον «αποδεσμεύσουν» (μοιάζει θέμα χρόνου).

Διαβάστε επίσης: Ο Ιωαννίδης έκανε όσα δεν κατάφερε ο… Χάαλαντ (pic, vid)

Ουσιαστικά έχουν όλα δρομολογηθεί με συνδετικό κρίκο, τον περίφημο Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Τον μάνατζερ που εκπροσωπεί και τον Μήτρου Λονγκ αλλά και τον Σέρβο σέντερ. Για τον Πετρούσεφ μιλούσε μαζί του ο Ολυμπιακός και ο Ραζνάτοβιτς έριξε στο τραπέζι το όνομα του Μήτρου Λονγκ και την πιθανότητα αποδέσμευσης από την Ζαλγκίρις (που με τη σειρά της ενισχύεται με τον Κέβιν Πάνγκος). Και όλα πήραν το δρόμο τους…

Κάπως έτσι λοιπόν; Μήτρου Λονγκ ως το 2026, εάν και εφόσον και Πετρούσεφ ως το 2026. Κώστας Παπανικολάου ως το 2026. Γιαννούλης Λαρεντζάκης αλλά και Ίγκνας Μπραζντέικις ως το 2026. Τόμας Γουόκαπ και Γιώργος Τανούλης ως το καλοκαίρι του 2027. Μουσταφά Φαλ, Νάιτζελ Γκος, Νικόλα Μιλουτίνοφ, Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ ως το 2025. Μια έτοιμη ομάδα με μοναδικές εκκρεμότητες τον Άλεκ Πίτερς, τον Αιζάια Κάνααν και τον Μιχάλη Λούντζη που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Τι λένε οι πληροφορίες; Ότι και για τον Πίτερς και για τον Κάνααν ο Ολυμπιακός σύντομα θα επιδιώξει να ανοίξει έναν κύκλο συζητήσεων για την πρόωρη ανανέωση των συμβολαίων τους. Η γνωστή, συνηθισμένη και πετυχημένη μέθοδος. Προφανώς το ίδιο θα ισχύσει και για τον Μιχάλη Λούντζη που όντας Έλληνας είναι πάντα πολύτιμος. Μπορεί δηλαδή οι Πειραιώτες να είναι πολύ πιο κοντά από ότι φαντάζεται κανείς από το πιο ήρεμο καλοκαίρι τους εδώ και 10ετίες. Με ανοιχτό μεταγραφικό παράθυρο μόνο σε κάτι πραγματικά «εξιδεικευμένο». Μια περίπτωση τύπου… Μάικ Τζέημς που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Μονακό. Ή πιο «νορμάλ» για μια περίπτωση σαν του Τάιλερ Ντόρσει που για πολλοστή φορά έχει γίνει θέμα συζήτησης στην Πόλη.

Αν θα φύγει τώρα; Αν όντως τον θέλει πολύ το Μιλάνο; Αν θα δούμε εμφύλιο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για χάρη του; Αυτά είναι πράγματα που μπορεί να τα απαντήσει μόνο το μέλλον. Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός προχωρά με εξαιρετικό τρόπο τον σχεδιασμό του. Και ότι για πολλοστή φορά δείχνει τον δρόμο και στους άλλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ