Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ (pic)

Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ (pic)

«Φωτιές» άναψε ο Τούρκος δημοσιογράφος Μουράτ Μουραθάνογλου για τον Έλληνα σταρ της Φενέρμπαχτσε, Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και σχολιαστής Μουράτ Μουραθάνογλου αποκάλυψε στην εκπομπή του, ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Φενέρμπατσε, καθώς δεν θέλει να αποτελεί άλλο μέλος της ομάδας.

Από το καλοκαίρι ο Ντόρσεϊ επιθυμούσε να «απεμπλακεί» από το συμβόλαιο που είχε με τη Φενέρ, ωστόσο με εισήγηση του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ιτούδη, θεωρήθηκε απαραίτητος για το ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Το νέο depth chart, οι 7 ξένοι του πρωταθλήματος και η απόφαση για τον Πάπας

Ο Ντόρσεϊ έχει ξεκινήσει ικανοποιητικά τη σεζόν, καθώς σε επτά παιχνίδια τα οποία έχει αγωνιστεί μετρά 10,4 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 2 ασίστ, έχοντας 37% στα δίποντα και 39,4 στα τρίποντα.

Η Φενέρμπαχτσε είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, όντας στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 5-1, ωστόσο οι πολλοί τραυματισμοί που αποκόμισαν βασικοί παίκτες της την ανάγκασαν να υποστεί τρεις συνεχόμενες ήττες και να υποχωρήσει στο 5-4.

Αν επιβεβαιωθεί η φημολογία, περί αποχώρησης του Ντόρσεϊ από τη Φενέρ, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα κινηθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός οι οποίοι ήθελαν από το καλοκαίρι να εντάξουν τον Ντόρσει στο δυναμικό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ