Σάφτενααρ: «Δυνατό και αξιοσέβαστο το ελληνικό πρωτάθλημα»

Σάφτενααρ: «Δυνατό και αξιοσέβαστο το ελληνικό πρωτάθλημα»

Δυνατό και αξιοσέβαστο χαρακτήρισε το ελληνικό πρωτάθλημα ο Ρόλαντ Σάφτενααρ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Το εγκώμιο του ελληνικού πρωταθλήματος «έπλεξε» ο Ρόλαντ Σάφτενααρ, μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ. Ο Ολλανδός σέντερ αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής της Basket League και στο πλαίσιο της βράβευσής του, χαρακτήρισε το πρωτάθλημα δυνατό και αξιοσέβαστο.

Όσον αφορά τον Φάρο ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής δήλωσε, πως στόχος της ομάδας της Λάρισας είναι η παραμονή της στην κατηγορία και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού σέντερ:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 5ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League σε συνδυασμό με τη νίκη του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου επί των Τρικάλων Bc Aries που ήταν η τρίτη στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν;

«Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε άλλη μια καλή νίκη σαν ομάδα. Παίξαμε όλοι καλά και αυτό έδωσε και σε μένα πολύ καλές ευκαιρίες. Τα Τρίκαλα πηγαίνουν πολύ καλά ως τώρα και έτσι και στο μεταξύ μας παιχνίδι έπαιξαν δυνατά και μας δυσκόλεψαν πολύ».

– Ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος έχει αρχίσει πολύ καλά την STOIXIMAN.GR Basket League. Τι μπορεί να καταφέρει στο πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς;

«Πρώτος μας στόχος αποτελεί το να παραμείνουμε στην κατηγορία, διότι είμαστε μια καινούργια ομάδα. Όμως θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται βάσει των δυνατοτήτων μας και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».

– Γιατί επέλεξες μετά την τριετή παρουσία σου στο Ρέθυμνο, να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα; Ποια η άποψη σου για την STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής σεζόν σε σύγκριση με τις τρεις τελευταίες που συμμετείχες;

«Μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι πάντα πολύ δυνατό και αξιοσέβαστο. Επιπρόσθετα, η οικογένειά μου και εγώ αγαπάμε την Ελλάδα, έτσι ήταν μια εύκολη απόφαση για εμάς να επιστρέψουμε εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ