Καστρίτης: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας»

Καστρίτης: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας»

Απογοητευμένος ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα του Άρη από τον Προπμηθέα.

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα του Άρη από τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη ήταν ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να σταματά να αδικεί τον εαυτό της.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1: Όσο έχει εσένα…

Όσα είπε ο Καστρίτης:

«Δεν αξίζαμε να νικήσουμε παρότι στο τέλος επιστρέψαμε στο παιχνίδι και φάνηκε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Σε καμία περίπτωση δεν το αξίζαμε καθώς γι’ ακόμη μια φορά για περίπου τρία δεκάλεπτα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αυτό έχει να κάνει με την ενέργεια και την ένταση που είχαμε και στις δύο πλευρές του παρκέ» είπε και πρόσθεσε « Ήμασταν διστακτικοί απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα στην περιφέρεια όπως ο Προμηθέας κι αυτό θα το πληρώσεις. Το μόνο που μας έδειξε το κλείσιμο του αγώνα είναι πόσο άσχημα πρέπει να αισθανόμαστε που αδικούμε τους εαυτούς μας και θεωρώ ότι από εδώ και πέρα δεν θα επιτρέψει κανείς στον εαυτό του αλλά και σε ομαδικό επίπεδο να ξαναγίνει. Φτάσαμε εξάλλου στον Δεκέμβρη. Πρέπει όλοι να είμαστε στην ίδια σελίδα, να είμαστε γιατί όταν συμβαίνει αυτό μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Μπορούμε να βρούμε ένα σωρό δικαιολογίες αλλά δεν μας ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες. Η ομάδα δεν άδειασε γιατί μια άδεια ομάδα δεν επιστρέφει από διαφορά είκοσι πόντων. Για πολλοστή φορά φαινόμαστε άδειοι αλλά κάνουμε come back στο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν έπρεπε να συμβαίνει. Δεν ρίχνω ευθύνες αλλά πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη κι αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο πράγμα θα πρέπει να έχουμε συνέπεια. Ξέρω ότι όλοι τους είναι μεγάλοι μαθητές. Αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με τις απαιτήσεις των άλλων αλλά με τη δική τους δουλειά και είναι κρίμα να μην παίρνουμε νίκες επειδή χάνουμε δεκάλεπτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ