Συμεωνίδης : «Θα μιλήσω μετά το τέλος του πρωταθλήματος»

Συμεωνίδης : «Θα μιλήσω μετά το τέλος του πρωταθλήματος»

Κουβέντα για τα όσα συνέβησαν χθες στην ΚΕΔ και απο τον Στέλιο Συμεωνίδη που με δήλωση του τόνισε πως θα μιλήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν θέλησε να αναφερθεί στα όσα συνέβησαν με τις συλλήψεις και τα αυτόφωρα χθες στην ΚΕΔ ο Στέλιος Συμεωνίδης. Με δήλωση του απλά τόνισε πως επιλέγει να μην απαντήσει σε «κακόβουλα δημοσιεύματα και γεγονότα» και πως θα τοποθετηθεί αφού τελειώσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα μίλησε για «ηρωική έξοδο» κάποιων «φωτογραφίζοντας» ξεκάθαρα καταστάσεις που έχουν κυκλοφορήσει ως σενάρια. Ουσιαστικά και ο Συμεωνίδης όπως και η ΕΟΚ στην ανακοίνωση της εμμέσως πλην σαφώς επιτέθηκαν στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η δήλωση του Συμεωνίδη: «Λόγω ευσυνειδησίας ως προς το ρόλο μου στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, σεβόμενος την ιστορική μου διαδρομή και σε καμία περίπτωση λόγω αδυναμίας, επιλέγω να μην απαντήσω τώρα στα πρόσφατα κακόβουλα δημοσιεύματα και γεγονότα. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος και τη λήξη των τελικών που είναι η κορωνίδα του πρωταθλήματος και για έμενα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, θα τοποθετηθώ δημόσια προς όλους αυτούς που θέλοντας κάτι να κερδίσουν ή θέλοντας να κάνουν μια ηρωική έξοδο ή θέλοντας κάποιον άλλον να πλήξουν αποβλέποντας σε κάποιο κρυμμένο στόχο χρησιμοποιώντας τις διαδικασίες του νόμου, ενώ γνωρίζουν ότι δεν έχουν κανένα ουσιαστικό δικαίωμα, στρέφονται εναντίον εμού και της οικογένειας μου. Επιφυλάσσομαι για όλες αυτές τους ενέργειες προς κάθε νόμιμο δικαίωμα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ