Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός εξάδας ξένων ο Λεσόρ κόντρα στην Καρδίτσα

Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός εξάδας ξένων ο Λεσόρ κόντρα στην Καρδίτσα

Ο Ματίας Λεσόρ επιλέχθηκε από τον Εργκίν Αταμάν να μείνει εκτός της εξάδας των ξένων του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα (2/12, 17:15).

Ο Παναθηναϊκός θα «κατέβει» στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Basket League, χωρίς τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος έμεινε εκτός της εξάδας των ξένων που έχει δικαίωμα να δηλώνει κάθε ομάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να αφήσει εκτός από το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του (2/12, 17:15) τον Γάλλο σέντερ, προκειμένου να πάρει ανάσες αν όψει και της διαβολοβδομάδας που έρχεται στη Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Κάιλ Γκάι: Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό – Δεν τον… βλέπει ο Αταμάν! (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεση του στη θέση «5» τους Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο, ενώ οι έξι ξένοι που μπήκαν στην 12κάδα είναι οι: Γκάι, Γκραντ, Ναν, Γκριγκόνις, Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι.

Εκτός παραμένουν με προβλήματα τραυματισμών οι Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς τον Λεσόρ που έχει στη φετινή Basket League κατά μέσο όρο 9.7 πόντους ανά παιχνίδι.

Μέσα στην εβδομάδα ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Ανατολού Εφές (5/12, 19:30) και θα υποδεχθεί τη Ρεάλ στην Αθήνα (7/12, 21:15).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ