Λεσόρ: «Ευχαριστώ την οικογένεια της Παρτίζαν και τους Γκρομπάρι για αυτή την εκπληκτική υποδοχή σε ένα μέρος που θεωρώ σπίτι» (pic)

Λεσόρ: «Ευχαριστώ την οικογένεια της Παρτίζαν και τους Γκρομπάρι για αυτή την εκπληκτική υποδοχή σε ένα μέρος που θεωρώ σπίτι» (pic)

Ο Ματίας Λεσόρ ευχαρίστησε την Παρτίζαν και τον κόσμο της για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν στην επιστροφή του στο Βελιγράδι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Παρτίζαν για την 11η αγωνιστική της Euroleague, μια αναμέτρηση που ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον Ματίας Λεσόρ που επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην έδρα της σερβικής ομάδας.

Οι οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο αποθέωσαν τον Γάλλο σέντερ, ενώ και η διοίκηση του συλλόγου τον βράβευσε για την προσφορά όσο καιρό έπαιξε. Έτσι με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ο Λεσόρ ευχαρίστησε τους πάντες για τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν.

Η ανάρτηση του Ματίας Λεσόρ:

«Πολύ ξεχωριστή βραδιά για μένα χθες δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε παρόλο που παλέψαμε μέχρι το τέλος! Ευχαριστώ την οικογένεια της Παρτιζάν και τους Γκρομπάρι για αυτή την εκπληκτική υποδοχή σε ένα μέρος που θεωρώ σπίτι.

Πολλά συναισθήματα εμπλέκονται και δεν μπορούσα καν να το φανταστώ αυτό ευχαριστώ επίσης για όλους όσους ήρθαν στα γενέθλια του matson και για όλα τα δώρα που πήραμε θα σας δούμε όλους στην Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ