Μπαρτζώκας: «Δεν κάναμε καμία προπόνηση για το σημερινό παιχνίδι»

Μπαρτζώκας: «Δεν κάναμε καμία προπόνηση για το σημερινό παιχνίδι»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο νωθρό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο, ως αποτέλεσμα της απουσίας προπόνησης για την ομάδα του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Ολυμπιακό να παίρνει την πιο άνετη νίκη του μέσα στη σεζόν με 96-54 στην έδρα του Λαυρίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε την ομάδα του να μην μπαίνει καλά στην αναμέτρηση και να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 19-10, κάτι το οποίο απέδωσε στην έλλειψη προπόνησης, καθώς μετά το παιχνίδι με τη Μονακό ήρθαν στην Αθήνα την επόμενη μέρα και δεν έκαναν προπόνηση πριν το Λαύριο.

Διαβάστε επίσης: Έφυγαν 5.000 εισιτήρια για τον Βόλο: Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι και εκεί

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας μετά την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού:

«Μας άφησε ικανοποιημένους η νίκη, είμασταν σοβαροί και ομαδικοί, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, βγάλαμε πολλές ασίστ, αυτό που κάνουμε πάντα. Αυτό που είναι δεδομένο, είναι ότι εμείς ταξιδέψαμε απευθείας από την Γαλλία δεν κάναμε καμία προπόνηση για το παιχνίδι και καταλαβαίνω τον υποτονικό τρόπο που ξεκινήσαμε το παιχνίδι, αλλά σιγά-σιγά η διαφορά των δυο ομάδων φάνηκε. Είχε και απουσίες το Λαύριο, έλειπε ο Καββαδάς και ο Ζάρας. Για αυτούς είναι μεγάλο πρόβλημα όταν έχουν τέτοιες απουσίες, με Έλληνες παίκτες έξω, αλλά πιστεύω, επειδή είναι σοβαρή ομάδα και έχουν κάνει τις νίκες που πρέπει θα πάνε καλά στην συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ