Η αγκαλιά του Μάικ Τζέιμς με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (vid)

Η αγκαλιά του Μάικ Τζέιμς με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς έσπευσε να αγκαλιάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά το τέλος του Μονακό-Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό με 85-77 για την 11η αγωνιστική της Euroleague με τον Μάικ Τζέιμς να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα τελευταία λεπτά.

Ο γκαρντ των Γάλλων για ακόμη μία φορά δήλωσε «παρών» την κατάλληλη στιγμή και πήρε από το χέρι την ομάδα για τη νίκη. Ο 33χρονος Αμερικάνος τελείωσε το ματς με 24 πόντους και 6 ασίστ και για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ο «κακός δαίμονας» των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: O Μάικ Τζέιμς και οι περιπτώσεις Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Οι 10 free agents που βάζουν… φωτιά το καλοκαίρι του 2024

Ωστόσο με το που ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα ο ίδιος έσπευσε να αγκαλιάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια. Παρόλο το «πράσινο» παρελθόν του και την αντιπαλότητα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Μονακό και Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, ο Τζέιμς έδειξε τον σεβασμό του στον Έλληνα προπονητή με μία πρωτοβουλία που δε συνηθίζεται.

Υπενθυμίζεται πως ο βραχύσωμος γκαρντ είχε ακουστεί έντονα το περασμένο καλοκαίρι για τους «ερυθρόλευκους» χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί κάποια συμφωνία.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ