Παπαθεοδώρου: «Η πιο σημαντική νίκη μέχρι τώρα»

Παπαθεοδώρου: «Η πιο σημαντική νίκη μέχρι τώρα»

Για την πιο σημαντική νίκη μέχρι τώρα στη σεζόν έκανε λόγο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το 100-95 του Προμηθέα επί της ΑΕΚ.

Ο Προμηθέας Πατρών συνέχισε νικηφόρα στην Basket League με το 100-95 επί της ΑΕΚ και μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για την πιο σημαντική νίκη μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην κλήρωση του Euro – Σέξι ήχος, αμήχανα χαμόγελα και… γλέντι στο twitter (vids)

Όσα είπε ο Παπαθεοδώρου:

«Ήταν η πιο σημαντική μας νίκη μέχρι τώρα. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με πολύ δύσκολα ταξίδια και πολλές αντιξοότητες. Σήμερα συνεχίσαμε να παίζουμε όπως ξέρουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ και εξαιρετικό προπονητή.

Ήμασταν κυρίαρχοι για 40 λεπτά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έχουμε μπροστά μας το Final-8, έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, είμαστε κοντά στον στόχο μας. Θα ευχαριστηθούμε για την νίκη που αξίζουμε και από τη Δευτέρα θα σκεφτούμε το επόμενο ματς».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Παπαθεοδώρου δήλωσε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Πετύχαμε την πιο σημαντική νίκη της χρονιάς, μέχρι τώρα όσον αφορά το επίπεδο της ελληνικής λίγκας. Και οι λόγοι είναι πολλοί. Ήταν ένας αντίπαλος με πολύ ποιοτικό ρόστερ, με πάρα πολύ καλό προπονητή, μια μεγάλη ομάδα που είχε και πάρα πολύ κόσμο μαζί της. Ταυτόχρονα προερχόμασταν από μια εβδομάδα που ήταν λίγο έξω από αυτό που περιμέναμε.

Με τις δυσκολίες που υπήρχαν στο ταξίδι μας στο Βίλνιους. Αντιμετωπίσαμε πολλές αντιξοότητες. Ελέγξαμε ωστόσο το παιχνίδι από την αρχή. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμα και όταν η ΑΕΚ Betsson BC προσπάθησε να αντιδράσει. Και ήταν λογικό. Εμείς δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα, που βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή και πρέπει να διαχειρίζεται καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Και είναι και λογικό.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τους παίκτες και την προσπάθειά τους. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την συμπαράστασή του και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε στο ίδιο επίπεδο και ακόμα καλύτερα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ Betsson BC και καλή πορεία την Ευρώπη».

Για το μπάσκετ που παίζει ο Προμηθέας και την μεταγραφική ενίσχυση: «Παρόλο που παίζουμε μπάσκετ που ενθουσιάζει τον κόσμο και αρέσει και σε εμάς, έχουμε κενά. Είμαστε μία σχετικά άπειρη ομάδα. Αν εξαιρέσουμε τον Ντεσόν (σ.σ. Στέφενς), τα υπόλοιπα παιδιά είναι ηλικίας 24, 25 και 26 ετών. Συν τα παιδιά από το πρόγραμμά μας που έχουν ρόλο. Είναι λογικό σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις να μην έχουμε τις σωστές αποφάσεις.

Πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι παίζουν και οι αντίπαλοι που είναι και αυτοί υψηλού επιπέδου. Επίσης παίζει ρόλο ο παράγοντας κούραση. Παρόλα αυτά θα βελτιώσουμε κάποιες αποφάσεις στα τελειώματα των αγώνων. Όμως θέλουμε να κρατήσουμε τη μεγάλη εικόνα. Και η μεγάλη εικόνα είναι ότι παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ και έχουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της ομάδας. Και αυτό πρέπει να κρατήσουμε.

Τα αγωνιστικά πράγματα έχουμε χρόνο να τα βελτιώσουμε. Το αν θα γίνει κάποια προσθήκη θα το μάθετε τις επόμενες ημέρες. Θα γίνει όμως. Είχαμε δώσει κάποιες εντολές που δεν εκτελέστηκαν ακριβώς, αλλά αυτά συμβαίνουν στο παιχνίδι. Υπήρχε κόπωση. Ήταν δικαιολογημένα τα λάθη. Με βάση την εμφάνισή μας αξίζαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ