Λιμνιάτης: «Τελείως λάθος 1ο και 3ο δεκάλεπτο, δική μου η ευθύνη»

Λιμνιάτης: «Τελείως λάθος 1ο και 3ο δεκάλεπτο, δική μου η ευθύνη»

Ο Γιώργος Λιμνιάτης στάθηκε στις δηλώσεις του στο κακό πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο που έκανε το Μαρούσι.

Το Μαρούσι ηττήθηκε εντός έδρας από τον Άρη, παρά την προσπάθεια που έκανε στο τελευταίο δεκάλεπτο να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μίλησε για το παιχνίδι και στάθηκε στην πολύ κακή πρώτη και τρίτη περίοδο που έκανε η ομάδα του, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιμνιάτης:

«Γνωρίζαμε ότι έχουμε απέναντι μια ομάδα που παίζει δυνατά και σκληρά. Είχαμε κάνει άπειρα βίντεο για να μπορέσουμε να πείσουμε τους παίκτες για το τι θα αντιμετωπίσουν. Μια ομάδα με αθλητικότητα και υψηλό ρυθμό. Αντιμετωπίσαμε εντελώς λάθος το πρώτο και το τρίτο δεκάλεπτο, είναι δική μου ευθύνη.

Δεν κατάφερα να πείσω τους παίκτες μου πώς πρέπει να παίξουν. Χαρακτηριστικά, δεχθήκαμε 16 πόντους από αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίχρονο -ο Άρης τελείωσε με 18 στο σύνολο. Βρεθήκαμε 21 πόντους πίσω αλλά είχαμε αντίδραση σήμερα. Στα άλλα παιχνίδια καταρρεύσαμε. Το ζητούμενο είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε από νωρίς και όχι στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Γνωρίζαμε ότι με την άμυνα που θα παίξει ο Άρης, δεν θα μπορούσαμε να τρέξουμε κάποια συστήματα. Επιλέξαμε ένα πιο ελεύθερο παιχνίδι. Ο Άρης δεν σε αφήνει να παίξεις. Βρήκαμε φάσεις, γιατί οι παίκτες μου είχαν το πράσινο φως να παίξουν ένα πιο απλό παιχνίδι, ένα απλό πικ ν’ ρολ. Το κάναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όχι νωρίτερα. Θα ήταν μια νίκη που θα μας άλλαζε επίπεδο. Είχαμε περισσότερες ασίστ και ριμπάουντ από τον Άρη. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ