Μαρούσι: Εκτός ο Ραντούλιτσα για 3-4 εβδομάδες

Μαρούσι: Εκτός ο Ραντούλιτσα για 3-4 εβδομάδες

Το Μαρούσι «θα στερηθεί», τις υπηρεσίες του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα για τα επόμενα παιχνίδια

Το Μαρούσι ηττήθηκε εντός έδρας για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League από τον ΑΡΗ με σκορ 89-84.

Εκτός της ήττας, το Μαρούσι «έχασε» και τον Ραντούλιτσα, καθώς ο Σέρβος υπέστη θλάση στον έσω λοξό (κοιλιακό), όπως προέκυψε από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Τέλος ο Μαρτίνεθ από τον Ολυμπιακό

Όπως αναφέρει το Μαρούσι στην ανακοίνωσή του, η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για απουσία 3-4 εβδομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμαρουσίου:

«Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Σέρβος σέντερ που δέχθηκε χτύπημα στα πλευρά, αποχώρησε και δεν αγωνίστηκε στην τέταρτη περίοδο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον έσω λοξό (κοιλιακό). Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ, αναφέρει ότι θα πρέπει να μείνει έξω για 3-4 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Λιμνιάτη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ και με δεδομένο ότι ακολουθεί διακοπή για το ALL STAR GAME θα δώσει μάχη με το χρόνο μήπως προλάβει το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Εννοείται ότι δεν μπορεί να προπονηθεί και ήδη ξεκίνησε θεραπείες στην προσπάθεια να επισπεύσει αποκατάστασή του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ