«Μίσιτς και Ταβάρες οι στόχοι του Παναθηναϊκού»

«Μίσιτς και Ταβάρες οι στόχοι του Παναθηναϊκού»

Ο αναλυτής του «Basket News», Ντονάτας Ουρμπόνας εκτιμά πως οι παίκτες που προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο Βασίλιε Μίσιτς και ο Έντι Ταβάρες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν λίγο καιρό προανήγγειλε πως το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δύο παίκτες των τριών εκατομμυρίων ο καθένας, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν.

Ο αναλυτής του «Basket News», Ντονάτας Ουρμπόνας έκανε τη δική του εκτίμηση για τους πιθανούς στόχους του Παναθηναϊκού και έθεσε ως βασικούς υποψήφιους τον Βασίλιε Μίσιτς και τον Έντι Ταβάρες.

Διαβάστε επίσης: Ο «μπομπέρ» του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία – Ο «καυτός» Νοέμβριος του Κάνααν (pics, vids)

Ο Λιθουανός ρεπόρτερ θεωρεί πως ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά και ο «ψηλός» της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσαν να απασχολούν ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι τους «πράσινους».

Όπως ανέφερε στο «Urbonus» podcast ο Ουρμπόνας: «Νομίζω ότι πιθανώς μιλούσε για δύο παίκτες που τιμώρησαν τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια. Ποιοι το έκαναν αυτό; Στον ημιτελικό του Final Four ποιος έβαλε το νικητήριο καλάθι; Ποιος είναι σε μια ομάδα στην οποία δεν έχει ξεκάθαρο μέλλον και δεν ξέρει αν θα παραμείνει στη λίγκα ή όχι; Ο πρώην back-to-back MVP της EuroLeague, Βασίλιε Μίσιτς».

Όσον αφορά την περίπτωση του σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως: «Για τον άλλον δεν είμαι σίγουρος, αλλά λήγει το συμβόλαιό του και θα είναι ένας από τους σημαντικότερους free agents το επόμενο καλοκαίρι. Είναι ο Έντι Ταβάρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ