Το «αντίο» του Σκουρτόπουλου στον ΓΣΛ Φάρο

Το «αντίο» του Σκουρτόπουλου στον ΓΣΛ Φάρο

Ο Ελληνας προπονητής γνωστοποίησε το διαζύγιο με την ομάδα της Λάρισας και ευχαρίστησε οικογένεια Μπούμπουρα για τη στήριξή της.

Παρελθόν από τον πάγκο του ΓΣΛ Φάρου αποτελεί ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, με τον Ελληνα τεχνικό να γνωστοποιήσει τη λύση της συνεργασία του με το σύλλογο της Λάρισας και να ευχαριστεί την οικογένεια Μπούμπουρα για τη στήριξή και τη βοήθειά της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μετά τη σημερινή μου συνάντηση με την οικογένεια Μπούμπουρα, αποφασίσαμε από κοινού τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας την επόμενη χρονιά. Έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη σεζόν στη Λάρισα και ζώντας κάτω από περίεργες και δυσμενείς καταστάσεις έως να αναλάβει την ομάδα ο κ. Μπούμπουρας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου, την οικογένεια Μπούμπουρα, προσωπικά τον κ. Βαγγέλη Τσάπα και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας ώστε να βγει αυτή η χρονιά και να κρατήσουμε το Φάρο στην κατηγόρια. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους».

Η διοίκηση του ΓΣΛ Φάρου είναι πλέον σε αναζήτηση προπονητή, με το όνομα του Σωτήρη Μανωλόπουλου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ είναι ένας από τους υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Σκουρτόπουλο, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά και κράτησε στην Α1 την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ