Τέλος ο Σκουρτόπουλος από τον Φάρο

Τέλος ο Σκουρτόπουλος από τον Φάρο

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος οδήγησε τον Φάρο στη σωτηρία, ωστόσο δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως αποφασίστηκε μετά τη συνάντηση που είχε με την οικογένεια Μπούμπουρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φάρου: «Ο ΓΣΛ Φάρος ανακοινώνει την απόφασή του να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Θανάση Σκουρτόπουλο. Τον ευχαριστούμε […]

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος οδήγησε τον Φάρο στη σωτηρία, ωστόσο δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως αποφασίστηκε μετά τη συνάντηση που είχε με την οικογένεια Μπούμπουρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φάρου: «Ο ΓΣΛ Φάρος ανακοινώνει την απόφασή του να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Θανάση Σκουρτόπουλο. Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Μετά την λύση της συνεργασία του με την ομάδα του Φάρου, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέφερε: «Μετά τη σημερινή μου συνάντηση με την οικογένεια Μπούμπουρα, αποφασίσαμε από κοινού τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας την επόμενη χρονιά. Έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη σεζόν στη Λάρισα και ζώντας κάτω από περίεργες και δυσμενείς καταστάσεις έως να αναλάβει την ομάδα ο κ. Μπούμπουρας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου, την οικογένεια Μπούμπουρα, προσωπικά τον κ. Βαγγέλη Τσάπα και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας ώστε να βγει αυτή η χρονιά και να κρατήσουμε το Φάρο στην κατηγόρια.
Εύχομαι καλή τύχη σε όλους».

Ο γιος του ιδιοκτήτη του Φάρου, Σπύρος Μπούμπουρας μετά την από κοινού απόφαση με τον προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους την επόμενη χρονιά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Θανάση Σκουρτόπουλο για τη συνεργασία μας στο ΓΣΛ Φάρο. Αποφασίσαμε από κοινού να μην πορευθούμε μαζί την επόμενη σεζόν. Ο κ. Σκουρτόπουλος είναι ο άνθρωπος ο οποίος κράτησε «ζωντανό» το Φάρο στη Λάρισα και χωρίς αυτόν η ομάδα δε θα βρισκόταν σήμερα στη Basket League. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ