Κασελάκης: «Θέλουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Άρη»

Κασελάκης: «Θέλουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Άρη»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι του Περιστερίου με τον Άρη.

Το Περιστέρι έχει μπροστά του ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη είναι να χτυπήσει στις αδυναμίες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Λεωνίδας Κασελάκης:

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Άρη. Ξέρουμε ότι είναι μια από τις πιο σκληρές έδρες, ίσως η πιο σκληρή του πρωταθλήματος της Basket League. Κατά τη γνώμη μου ο Άρης παρουσιάζεται πιο δυνατός από πέρσι, καθώς έχει εμπλουτίσει το ελληνικό του στοιχείο. Ακόμη, το γεγονός ότι παίζει στο Eurocup και είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια φανερώνει τη δυναμική του.

Για μας είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να έχουμε αμυντική προσέγγιση στον αγώνα, να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του Άρη, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Τα ριμπάουντ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της αναμέτρησης και θα πρέπει να τα ελέγξουμε. Η ομάδα που θα κυριαρχήσει σ’ αυτό τον τομέα θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Όπως επίσης να είμαστε πιο εύστοχοι στα περιφερειακά σουτ σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Λε Μαν, γιατί στο σύγχρονο μπάσκετ είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ