Πότε επιστρέφει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην αγωνιστική δράση

Πότε επιστρέφει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην αγωνιστική δράση

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε πότε αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Εργκίν Αταμάν να μην έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Γκριγκόνις, ενώ ο Τζέριαν Γκραντ αγωνίστηκε με τενοντίτιδα για λίγο. Φυσικά εκτός ήταν και οι Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου.

Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και αποκάλυψε πως ο Ισπανός φόργουορντ αναμένεται να επιστρέψει κανονικά μέσα στην εβδομάδα και να πάρει χρόνο απέναντι στη Βιλερμπάν για τη Euroleague. Παράλληλα, δήλωσε αισιόδοξος και για τον Λιθουανό.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Μετά από διαβολοβδομάδα, πάντα το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί είναι δύσκολο. Ξεκινήσαμε με αργό ρυθμό στο παιχνίδι, ήμασταν soft και ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Οταν μπήκαν οι Σλούκας και Μπαλτσερόφσκι παίξαμε καλύτερα. Ο Καλαϊτζάκης έκανε καλή δουλεια στην άμυνα και στον αιφνιδιασμό, ενώ ο Ναν όπως πάντα έκανε το παιχνίδι του, ένα καλό επιθετικό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά χάσαμε λίγο την ισορροπία μας στην τελευταία περίοδο. Όμως χάρη στις αποφάσεις του Σλούκα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος».

Για τους Χουάντσο και Γκριγκόνις: «Ελπίζω ότι θα είναι και οι δύο στη Λιόν. Ο Χουάντσο έχει επιστρέψει και πιστεύω θα είναι στο ματς της Euroleague. Ο Γκριγκόνις δεν πιστεύω να είχε κάτι το σοβαρό, χθες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα αλλά υπάρχουν άλλες τέσσερις ημέρες έως το ματς για να επανέλθει. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, μέχρι να επιστρέψει και ο Παπαπέτρου στο ρόστερ. Θα δούμε. Επίσης ο Καλαϊτζάκης έπαιξε πολύ καλά και πιστεύω να πάρει κάποια λεπτά στο ματς της Euroleague βάσεις της σημερινής του απόδοσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ