«Μπαμ» από την Ισπανία με Χουάντσο – Τον θέλει με μεταγραφή η Ρεάλ Μαδρίτης (pic)

«Μπαμ» από την Ισπανία με Χουάντσο – Τον θέλει με μεταγραφή η Ρεάλ Μαδρίτης (pic)

Χαμός στην Ισπανία με δημοσίευμα που αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από τον Παναθηναϊκό.

«Φωτιά» στη Euroleague θέλει να βάλει δημοσίευμα από την Ισπανία, το οποίο αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρό της τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και θέλει να τον κάνει δικό της από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η ιστοσελίδα «elgoldigital», ο Ισπανός φόργουορντ αποτελεί τον διακαεί πόθο των Μαδριλένων οι οποίοι τον παρακολουθούν ιδιαίτερα στενά, αφού πιστεύουν ότι θα ταιριάξει απόλυτα στο αγωνιστικό πλάνο του Τσους Ματέο.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως οι άνθρωποι της «βασίλισσας» έχουν έρθει στην Αθήνα για χάρη του, με σκοπό να τον πείσουν για το πρότζεκτ που υπάρχει στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ακόμη, οι Ισπανοί αναφέρονται και στο κακό ξεκίνημα του Χουάντσο τη φετινή σεζόν, αφού όπως τονίζουν δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα, επισημαίνοντας πως οι σχέσεις του με τον Εργκίν Αταμάν είναι τεταμένες, ενώ ο Παναθηναϊκός του είχε προσφέρει το καλοκαίρι ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ισπανικό δημοσίευμα:

«Η πιθανή άφιξη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να αποτελέσει ορόσημο στο σχέδιο της ομάδας. Καθώς η Ρεάλ σχεδιάζει την επόμενη σεζόν, ο Ερνανγκόμεθ αναδεικνύεται ως μια πολυπόθητη μεταγραφή. Η πιθανότητα να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα δημιουργεί προσδοκίες, όχι μόνο λόγω της τεχνικής του ποιότητας αλλά και λόγω της διεθνούς εμπειρίας του. Οι scouts της Ρεάλ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κατάστασή του στην Ελλάδα, όπου οι πρόσφατες διαφωνίες θα μπορούσαν να του ανοίξουν την πόρτα της εξόδου.

Η ευελιξία του στο γήπεδο και η ικανότητά του να προσαρμόζεται σε διάφορες θέσεις τον καθιστούν ιδανικό υποψήφιο για την ενίσχυση της Ρέαλ σε μια χρονιά σημαντικής μετάβασης.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν έχει βρει την αναμενόμενη σταθερότητα στον Παναθηναϊκό και η σημερινή του κατάσταση μπορεί να ευνοήσει τα συμφέροντα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η τεταμένη σχέση με τον προπονητή τους και η μικρότερη συμμετοχή σε αγώνες τραβάει την προσοχή της ισπανικής ομάδας, η οποία πάντα ψάχνει ευκαιρίες για να ενισχυθεί.

Η πίεση στον Παναθηναϊκό φέρνει τον Ερνανγκόμεθ σε μια περίπλοκη κατάσταση, αλλά αυτή η πίεση μπορεί να γίνει ο καταλύτης για την επιστροφή του στην Ισπανία. Η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας επίγνωση των αρετών και των δυνατοτήτων του παίκτη, υπολογίζεται ως ένας λογικός και επιθυμητός προορισμός για αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ