Ολυμπιακός : Με Αγγελόπουλους, έτοιμος για ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός : Με Αγγελόπουλους, έτοιμος για ΟΑΚΑ

Παρουσία προέδρων η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» για την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League.

Κάτι παραπάνω από γεμάτος ήταν ο Ολυμπιακός στην τελευταία του προπόνηση στο ΣΕΦ, μία μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν κοντά στους παίκτες τους και με αυτόν τον τρόπο προσπάθησαν να τους βοηθήσουν πνευματικά ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε όλους του αθλητές τους στην διάθεσή του, με τους μοναδικούς απόντες να είναι οι κλασικοί, δηλαδή ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Κιμ Τιλί. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο Φάληρο και είναι έτοιμοι για την πρώτη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η 12άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Βασίλη Σπανούλη, Μπόμπι Μπράουν, Μπράιαν Ρόμπερτς, Βαγγέλη Μάντζαρη, Γιάνις Στρέλνιεκς, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Κάιλ Ουίλτζερ, Γιώργος Μπόγρης, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τζαμέλ ΜακΛίν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ