Παπαθεοδώρου : «Θα έχω πελάτη τον Λιμνιάτη»!

Παπαθεοδώρου : «Θα έχω πελάτη τον Λιμνιάτη»!

Ο Γιώργος Λιμνιάτης είναι φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι καλός του φίλος, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν τα τελευταία χρόνια στην Εθνική νέων ανδρών. Όταν, λοιπόν, ο ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης ζήτησε από τον προπονητή του ΠΑΟΚ σχόλιο γι΄αυτή την είδηση, εκείνος, έχοντας καλή διάθεση μετά […]

Ο Γιώργος Λιμνιάτης είναι φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι καλός του φίλος, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν τα τελευταία χρόνια στην Εθνική νέων ανδρών.

Όταν, λοιπόν, ο ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης ζήτησε από τον προπονητή του ΠΑΟΚ σχόλιο γι΄αυτή την είδηση, εκείνος, έχοντας καλή διάθεση μετά τη νίκη της ομάδας του στην Πάτρα, απάντησε με χιούμορ: «Θα τον έχω πελάτη τα επόμενα χρόνια, θα τον κερδίζω μέσα – έξω»!

Στη συνέχεια βέβαια πρόσθεσε, μιλώντας πολύ σοβαρά: «Είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Έχει συνεργαστεί με πολύ καλούς προπονητές, όπως είναι ο Αντρέα Τρινκιέρι και ο Ηλίας Ζούρος. Μακάρι να πάρει την ευκαιρία. Ο Κολοσσός είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Μακάρι να του δοθεί η ευκαιρία, γιατί του αξίζει».

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Προμηθέα και τη νίκη του ΠΑΟΚ, ο Παπαθεοδώρου είπε: «Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα Δεν είναι εύκολο σε αυτό το επίπεδο να παίζεις το ίδιο για 40 λεπτά. Υπήρξε αντίδραση από τον Προμηθέα, αλλά είχαμε την συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη. Προσαρμοστήκαμε γρήγορα στα κοντά σχήματα του Προμηθέα και στα πολλά τρίποντα που επιχείρησε. Οι περιφερειακοί μας παίκτες, όπως ο Κατσίβελης που έκανε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι, μάς έδωσαν τη νίκη. Είναι απλά το 1-0. Χρειάζονται τρεις νίκες. Ο Προμηθέας έχει δείξει την ποιότητά του και ήδη μας νίκησε δύο φορές. Σήμερα αξίζαμε τη νίκη».

Εξήγησε επίσης για ποιο λόγο δόθηκε η άδεια στον Χαραλαμπόπουλο να πάει στο Τρεβίζο: «Έχουμε παιδιά με φιλοδοξία και με μεγάλες προσδοκίες για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν γινόταν να σταθούμε εμπόδιο. Η σειρά είναι μεγάλη. Ελπίζω να γυρίσει στη συνέχεια της σειράς και να μας βοηθήσει».

Και για το αν θα ανανεωθεί η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη ή όχι, απάντησε: «Εμείς έχουμε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Βαγγέλη. Είναι ο αρχηγός μας και είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Η πρόθεσή μας είναι ξεκάθαρη. Πιστεύω πως θα είναι και του χρόνου στην ομάδα, αλλά περιμένουμε να τελειώσει η σειρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ