Σπανούλης: «Αν δεν παίξεις καλό μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις»

Σπανούλης: «Αν δεν παίξεις καλό μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις»

Ο Ερυθρόλευκος αρχηγός μιλώντας σε κάμερα χορηγού του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, αφού έχει το πλεονέκτημα έδρας, όμως αυτό δεν είναι αρκετό.

Αυτά τα ματς τα έχει φάει με το κουτάλι ο Βασίλης Σπανούλης και γνωρίζει απόλυτα τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών μιλώντας σε κάμερα χορηγού του Ολυμπιακού τόνισε ότι: «Σίγουρα η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα έδρας είναι πάντα και το φαβορί για τον τίτλο. Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Η μία ομάδα γνωρίζει την άλλη, οπότε δεν θα είναι κάτι καινούργιο που θα παρουσιάσουμε».

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι αρκέστηκε στο να πει από τη μεριά του πως: «Κάθε ομάδα έχει το δικό της αγωνιστικό πλάνο, τη δική της ταυτότητα. Οπότε, όποιος μπορέσει και επιβάλλει τον ρυθμό του θα έχει περισσότερες πιθανότητες να νικήσει».

Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε: «Σε κάθε τελικό μετράει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, αν δεν παίξεις καλό μπάσκετ δεν μπορείς να νικήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ