Σφαιρόπουλος : «Έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη»

Σφαιρόπουλος : «Έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη»

Λίγο πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV και δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να παίξει για τη νίκη και το break ώστε να πάρει το προβάδισμα στη σειρά. «Δουλέψαμε σε όλα τα πλέι οφ. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Το σημαντικό ήταν ότι […]

Λίγο πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV και δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να παίξει για τη νίκη και το break ώστε να πάρει το προβάδισμα στη σειρά.

«Δουλέψαμε σε όλα τα πλέι οφ. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Το σημαντικό ήταν ότι δουλέψαμε τις αδυναμίες μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και η ομάδα αγωνιστικά είναι έτοιμη να μπει στο γήπεδο και να παλέψει για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι», είπε αρχικά και σε ό,τι αφορά το πλεονέκτημα έδρας, που ανήκει στον Παναθηναϊκό, σχολίασε.

«Είναι καθοριστικό, αλλά κοιτάμε μόνο αυτό το πρώτο παιχνίδι. Με το πλεονέκτημα έδρας λαμβάνουμε υπόψιν όλη τη σειρά. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα υπάρχει εδώ. Έχουμε επικεντρωθεί στο πλάνο μας».

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού η άμυνα είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του παιχνιδιού: «Μας αρέσει να παίζουμε καλή άμυνα. Το ίδιο κάνει και ο Παναθηναϊκός. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση, να αλλάξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ