«Η ΑΕΚ Betsson έχει καταθέσει πρόταση στον Σάνον Έβανς» (pic)

«Η ΑΕΚ Betsson έχει καταθέσει πρόταση στον Σάνον Έβανς» (pic)

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η ΑΕΚ Betsson εξετάζει την απόκτηση του Σάνον Έβανς, έχοντας καταθέσει μάλιστα και πρόταση τον Αμερικανό.

Η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μπεν Μάκλεμορ. Με την Ένωση να έχει καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις που ο Ζοάν Πλάθα πιστεύει ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Μία από αυτές φαίνεται πως είναι ο Σάνον Έβανς. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα, που εμπλέκει τον Αμερικανό, με ρίζες από τη Γουινέα, και την ΑΕΚ.

Όπως τονίζει, λοιπόν, η ιστοσελίδα «encestando.es», οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει πρόταση στον 29χρονο βραχύσωμο γκαρντ, με τις συζητήσεις πάντως να συνεχίζονται για να μπορέσει να υπάρξει το πολυπόθητο deal.

Φέτος ο Έβανς αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας με τη φανέλα των Beijing Ducks, μετρώντας 13,5 πόντους, 5,2 ασίστ και 4,6 ριμπάουντ.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την Ευρώπη, έχοντας παίξει σε Μπέτις, Ορτέζ και Μπαχτσεσεχίρ, ενώ πέρυσι βρέθηκε στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια με την οποία μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής και στη Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ