Εξελίξεις με Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ στον Ολυμπιακό

Ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού στην Basket League, με τους Φιλίπ Πετρούσεφ και Ναζ Μήτρου-Λονγκ να ενεργοποιούνται άμεσα.

Σημαντικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας στην Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προχωρά σε αλλαγές ενόψει της συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να προχωρήσει σε μία σημαντική αλλαγή όσον αφορά τους ξένους, αφού ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα πάρει τη θέση του Λουκ Σίκμα στην επτάδα των ξένων και έτσι ο Σέρβος ψηλός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα εγχώρια δρόμενα. Σε αντίθεση με τον Αμερικανό φόργουορντ που θα αγωνίζεται μόνο στη Euroleague.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες, ο Ναζ Μήτου-Λονγκ έχει πλέον στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο και θα μπορεί να λάβει κανονικά μέρος στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, ενώ ως γνωστόν στην Ευρώπη θα μπορεί να παίξει με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Το ντεμπούτο του Ελληνοκαναδού γκαρντ, αλλά και το «ντεμπούτο» του Σέρβου ψηλού στην Βasket League αναμένεται αμφότερα να γίνουν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας στης 24 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ