Τακιανός: «Μας καθησύχασε η διαφορά των 20 πόντων, συγχαρητήρια στην Καρδίτσα»

Τακιανός: «Μας καθησύχασε η διαφορά των 20 πόντων, συγχαρητήρια στην Καρδίτσα»

Ο Φώτης Τακιανός μετά τη οριακή νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρδίτσα στάθηκε στην διαφορά που έχτισε ο «Δικέφαλος», με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τρόπο να επιστρέψουν.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει οριακή νίκη κόντρα στην Καρδίτσα με 72-69 και ο Φώτης Τακιανός σχολίασε το παιχνίδι, δίνοντας συγχαρητήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, βρέθηκε μέχρι και στο +22, όμως στο φινάλε η Καρδίτσα κατάφερε να πλησιάσει στον πόντο.

Διαβάστε επίσης: Στην τετράδα η Τότεναμ (2-1) – Νίκες παραμονής για Λούτον (1-0) και Μπέρνλι (0-2)

O Φώτης Τακιανός πιστεύει πως η ομάδα του καθησυχάστηκε από το μεγάλο προβάδισμα, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με πολύ θετικά λόγια για την προσπάθεια των Θεσσαλών, παρά τις καταστροφές που έγιναν στην περιοχή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Τακιανός: 

«Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από ένα δεδομένο για το τι έγινε στο παιχνίδι. Η ομάδα έρχεται από μία πολύ δύσκολη σε ξόδεμα δυνάμεων εμφάνιση με τη Γαλατά, είναι φυσιολογικό στο σημερινό παιχνίδι να συμβούν δύο πράγματα, η διαφορά των 20 πόντων να καθησυχάσει και η έλλειψη δυνάμεων και ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτά δεν μειώνουν την προσπάθεια της Καρδίτσας, θέλω να τους συγχαρώ καθώς προέρχεται από μία τραγικότητα, βρήκαν τη δύναμη και κράτησαν την ομάδα. Δηλώνουν ελπίδα και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια για τα play-in του BCL και το πρωτάθλημα της Basket League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ