Στην τετράδα η Τότεναμ (2-1) – Νίκες παραμονής για Λούτον (1-0) και Μπέρνλι (0-2)

Στην τετράδα η Τότεναμ (2-1) – Νίκες παραμονής για Λούτον (1-0) και Μπέρνλι (0-2)

Η Τότεναμ έσπασε το αήττητο σερί της Έβερτον και με τη νίκη της με 2-1 ανέβηκε στην τετράδα, ενώ σημαντικές νίκες στην μάχη της παραμονής πανηγύρισαν Λούτον και Μπέρνλι.

Η Τότεναμ μετά την «κοιλιά» που πραγματοποίησε δείχνει να επανέρχεται στις καλές εμφανίσεις, καθώς επικράτησε της φορμαρισμένης Έβερτον με 2-1 και ανέβηκε στην 4η θέση της Premier League.

H Λούτον πήρε τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στη Νιουκάστλ με 1-0, ενώ διπλό παραμονής «έβγαλε» η Μπέρνλι μέσα στο Λονδίνο επί της Φούλαμ με 2-0, την ώρα που η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Μπόρνμουθ εντός έδρας με 3-2, παίζοντας για περισσότερα από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: Η… εγγύηση στην επίθεση του Ολυμπιακού (vid)

Η Τότεναμ ανέβηκε προσωρινά, καθώς έχει παιχνίδι περισσότερο από την Μάντσεστερ Σίτι, στην 4η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς μετά από 18 αγωνιστικές, αφού κατάφερε να κερδίσει την Έβερτον με 2-1, με τα γκολ των Ριτσάρλισον στο 9′ και Σον στο 18′, να της δίνουν από νωρίς προβάδισμα δύο γκολ. Η ανεβασμένη Έβερτον το τελευταίο διάστημα, μετά από ένα αήττητο σερί 4 αγώνων, με «μηδέν» παθητικό, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση με τον Κάλβερτ Λιούιν στο 51′, να σημειώνει γκολ που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, ενώ μείωσε σε 2-1 με τον Γκόμες στο 82′, χωρίς να καταφέρει να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Λούτον πήρε σπουδαία νίκη επί της Νιουκάστλ με 1-0, με γκολ του Τάουνσεντ στο 25′, με τις «καρακάξες» να ισοφαρίζουν με τον Ίσακ στο 61′, γκολ που ακυρώθηκε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.

Σημαντικό διπλό στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία πήρε και η Μπέρνλι, με το σύνολο του Κομπανί να κάνει δύο σουτ στο στόχο κόντρα στη Φούλαμ και να καταλήγουν στα δίχτυα και τα δύο, από τον Οντομπέρτ στο 47′ και τον Μπέργκε στο 66′ να «σφραγίζει» το διπλό με 2-0.

Η Μπόρνμουθ με χατ-τρικ του Σολάνκε, πήρε στις καθυστερήσεις διπλό κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ των 10 παικτών από το 23ο λεπτό, εξαιτίας της αποβολής του Μπολί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με 3-2. Η Νότιγχαμ είχε ανοίξει το σκορ με τον Ελάνγκα στο 46′, με τον Σολάνκε να κάνει την ανατροπή σε 2-1 στο 50′ και το 57′, ενώ ο Γουντ ισοφάρισε σε 2-2 στο 74′. Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε το νικητήριο γκολ για την Μπόρνμουθ στο 90+3′.

Η Βαθμολογία της Premier League, μετά το «κυρίως πιάτο» των παιχνιδιών του Σαββάτου: 

Στις 19:30, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ