Έρχονται… εξελίξεις με Πίτερς!

Έρχονται… εξελίξεις με Πίτερς!

Ο Άλεκ Πίτερς, η αποκάλυψη από την Ιταλία και οι επαφές με τη διοίκηση που είναι δεδομένες...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται μεσούσης της σεζόν, όμως έχει μπει ήδη σε μια διαδικασία ανανέωσης συμβολαίων και ο πρώτος που θέλει να «δέσει» στο λιμάνι είναι ο Άλεκ Πίτερς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ κάνει εκπληκτική σεζόν, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και έχει κάνει τον Σάσα Βεζένκοφ -κατά κάποιον τρόπο- να ξεχαστεί.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση για τον Πίτερς και θέλει να τον κρατήσει για αρκετό καιρό στο λιμάνι, μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Πίτερς μάλιστα έχει ήδη μπει σε μια διαδικασία επαφών με τη διοίκηση για ένα νέο deal προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια αποκάλυψη από την Ιταλία για τον Πίτερς, που ανέφερε ότι ανανέωσε μέχρι και το 2026 με τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και είναι θέμα χρόνου να έχει θετική κατάληξη.

Σίγουρα θα έχει αυξημένες απολαβές στη νέα συμφωνία, ενώ είναι δεδομένο ότι το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ, εφόσον επισημοποιηθεί η συμφωνία, μέχρι και το 2026. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Πίτερς περνάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες και η λογική λέει ότι θα έχουν θετική κατάληξη.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022 υπογράφοντας για 1+1 χρόνο. Το περασμένο καλοκαίρι οι Ερυθρόλευκοι ενεργοποίησαν την οψιόν του και τον κράτησαν, με τον 28χρονο να δικαιώνει πλήρως τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ