ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΜακΝις

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΜακΝις

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ και τον Φώτη Τακιανό, που είδε τον Τζάμανι ΜακΝις να επιστρέφει στις προπονήσεις και να μετρά αντίστροφα για βρεθεί στα παρκέ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, με τον Φώτη Τακιανό να έχει ένα πολύ ευχάριστο νέο.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Τζάμαρι ΜακΝις να επιστρέφει στο πρόγραμμα των προπονήσεων, και σιγά-σιγά να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

H ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με μία ακόμη προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, που έχει μπροστά του το τελευταίο παιχνίδι αυτής της χρονιάς, τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα (Σάββατο, 30.12, στις 17:15).

Κι αμέσως μετά έρχεται και το πρώτο παιχνίδι για το 2024, ο πρώτος αγώνας απέναντι στην Tofas Bursa (Τρίτη, 2/1, στις 19:30).

Ο κόουτς Φώτης Τακιανός έδωσε έμφαση στην τακτική και στη σημερινή προπόνηση, με την ομάδα μας να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος και για ένα απαιτητικό παιχνίδι όπως αυτό με τον τρίτο της βαθμολογίας Προμηθέα.

Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει πλέον και ο Τζάμανι ΜακΝίς. Ο Αμερικανός σέντερ έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται την Πέμπτη (29/12) με μία προπόνηση το μεσημέρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ