Λαρεντζάκης: «Πολύ δουλεμένη και σκληρή ομάδα ο Άρης, κλείνουμε το 2023 με χαμόγελο»

Λαρεντζάκης: «Πολύ δουλεμένη και σκληρή ομάδα ο Άρης, κλείνουμε το 2023 με χαμόγελο»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν εξαιρετικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη και μετά το τέλος του ματς μίλησε για το παιχνίδι αλλά για το κλείσιμο του 2023.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τα έκανε όλα στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Ο άσος των Πειραιωτών μίλησε στην ΕΡΤ για το πώς κλείνει το 2023 ενώ αναφέρθηκε και στα δύσκολα που έρχονται.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Φραν Ναβάρο

Όσα είπε ο Λαρεντζάκης:

Για τη νίκη κόντρα στον Άρη και τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι: «Καλή χρονιά να ευχηθούμε στον κόσμο με υγεία και ό,τι καλύτερο.

Ο Άρης είναι πολύ δουλεμένη και σκληρή ομάδα, που παίζει πάντα στο όριο του φάουλ. Είχαμε τις δικές μας απουσίες, χτύπησε και ο Ουόκαπ και το ματς ήταν κοντά.

Ο Άρης έκανε πολύ καλή δουλειά, παίζει και εκείνος στην Ευρώπη. Έπρεπε να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό, με επαφές, για να κερδίσουμε».

Για το «ερυθρόλευκο» 2023: «Σαφώς και κλείνουμε το 2023 με χαμόγελο. Θεωρώ ότι πάνω από όλα ο κόσμος έχει αγαπήσει την ομάδα. Έχουμε δείξει υγεία και πως η ομάδα είναι πάνω από όλα. Κλείνουμε τη χρονιά με χαμόγελο, έτσι είναι το μπάσκετ».

Για τη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί: «Ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Δουλεύουμε καθημερινά όλοι μαζί, δουλεύουμε καλά και αυτό θα βγει και στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ