Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπράντον Νάιτ η ΑΕΚ (Vid)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπράντον Νάιτ η ΑΕΚ (Vid)

Η ΑΕΚ βρίσκεται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Μπράντον Νάιτ που έχει μακρά θητεία στο NBA.

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία πολύ σημαντική μεταγραφή φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ! Μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Μπεν Μάκλεμορ η Ένωση ήταν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του και αυτός φαίνεται πως θα είναι ο Μπράντον Νάιτ που επίσης έχει μακρά θητεία στο NBA.

Ο 32χρονος πόιντ και σούτινγκ γκαρντ έχει παίξει εννιά χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ενώ έχει υπάρξει και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ήταν η 8η επιλογή στο Draft του 2011 και αγωνίστηκε στους Πίστονς, στους Μπακς, στους Σανς, στους Ρόκετς, στους Καβαλίερς και στους Μάβερικς.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ζέλσον Μαρτίνς – «Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της» (vids)

Σε 451 αγώνες στο NBA ο Νάιτ κατέγραψε 14 πόντους (45% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο, 81% στις βολές), 3.1 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 29.3 λεπτά ενώ από τον περασμένο Μάρτιο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο με τους Piratas de Quebradillas. Εκεί αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος και πρώτος σκόρερ με μέσο όρο 24.4 πόντους.

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή του και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. Κι έτσι ο Νάιτ θα αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη μεσούσης της σεζόν για τους «κιτρινόμαυρους» μετά από εκείνη του Τζόρνταν Μόργκαν που κάλυψε το κενό του Καμπενγκέλε ο οποίος έφυγε για τη Βενέτσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ