Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ζέλσον Μαρτίνς – «Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της» (vids)

Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ζέλσον Μαρτίνς – «Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της» (vids)

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών είναι ο Ολυμπιακός, καθώς το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς (1/1) έφτασε στην Αθήνα ο Ζέλσον Μαρτίνς για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό μέχρι το 2026, όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε ανάρτησή του στα social media. «Το συμβόλαιο θα ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Η Μονακό θα διατηρήσει το 10% από μελλοντική του πώληση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός σε μήνυμά του στο «Twitter».

Διαβάστε επίσης: Το «κλειδί» για νίκη στην Λαμία

Ο Ζέλσον Μαρτίνς θα γίνει η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τον Φραν Ναβάρο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα το Σάββατο και χθες ανακοινώθηκε και επίσημα από τον πειραϊκό σύλλογο. Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, που δυναμώνει πολύ τα «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος είναι ένας από τους καλύτερους winger της Ιβηρικής Χερσονήσου. Είναι 21 φορές διεθνής με την Πορτογάλια και αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν της εκπληκτικής Σπόρτινγκ Λισαβόνας την τριετία 2015-2018 (140 συμ, 27 γκολ-30 ασίστ). Στη συνέχεια μετακόμισε στο Πριγκιπάτο για λογαριασμό της Μονακό…

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα και αποφασιστικότητα και κατάφερε να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει ένα… δώρο Πρωτοχρονιάς στο ερυθρόλευκο κοινό.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ερχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω φίλους εδώ, γνωρίζω πολλά πράγματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει με τον Ποντένσε, τον ξέρω από μικρό. Εχουμε παίξει μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε και πάλι στην ίδια ομάδα. Ηρθα να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του».

Δείτε βίντεο από την άφιξή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ