Πλάθα: «Έχουμε καιρό να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και θέλουμε να το πετύχουμε»

Πλάθα: «Έχουμε καιρό να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και θέλουμε να το πετύχουμε»

Ο Ζοάν Πλάθα στις δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική καθώς θέλει να πετύχει μια νίκη απέναντι στους Ερυθρόλευκους μετά από πολύ καιρό

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τον Ολυμπιακό στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (7/1, 14:45) στο ντέρμπι της της 13ης αγωνιστικής της Basket League .

O προπονητής της Ένωσης, Ζοάν Πλάθα, πριν από την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στους Ερυθρόλευκους, στις δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην καλή φόρμα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα και τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να πετύχει μετά από καιρό μια νίκη απέναντι στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: «Επ’ αόριστον αποκλεισμός του Οκόμπο από τη Μονακό» (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοάν Πλάθα:

«Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, που κέρδισε μεσοβδόμαδα δύο φορές στην Ευρωλίγκα. Εμείς πάμε στην αναμέτρηση με τρεις απώλειες στο ρόστερ, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά, ότι οι παίκτες μου προπονήθηκαν πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Όπως και να ‘χει, είμαστε η ΑΕΚ. Δεν τα παρατάμε και θα παλέψουμε. Έχουμε καιρό να τον κερδίσουμε (τον Ολυμπιακό) και θέλουμε να το πετύχουμε. Για εμάς πρωτίστως, για τον κόσμο μας, για τις οικογένειές μας.

Συγχαίρω τους παίκτες μου για τις προπονήσεις, που πραγματοποίησαν μέσα στην εβδομάδα. Δεν είμαστε ομάδα που θα παραπονεθούμε για τις απώλειες, που μπορούν να προκύψουν, όπως τραυματισμοί, ιώσεις (π.χ. του Άλφη) και απρόοπτα. Ευελπιστούμε, ότι ο κόσμος μας θα μας στηρίξει, και θα είναι δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές – γιατί σίγουρα θα υπάρξουν και τέτοιες – πρέπει να σκέφτεται θετικά. Αυτό που σκέφτομαι εγώ, είναι, ότι θέλω ο οπαδός της ΑΕΚ να είναι υπερήφανος γι΄ αυτό που θα δει. Θα δώσουμε το 100%. Αν κερδίσουμε, θα είναι τέλεια. Αν χάσουμε, να ξέρει, ότι θα έχουμε προσπαθήσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ