Ο Τζέριαν Γκραντ MVP της 13ης αγωνιστικής

Ο Τζέριαν Γκραντ MVP της 13ης αγωνιστικής

Ο Τζέριαν Γκραντ γίνεται ο δεύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού που αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week στην Stoiximan Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς!

Ο Τζέριαν Γκραντ συνέβαλε τα μέγιστα στην χθεσινή (7/1) επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου με 90-75, με την οποία οι «πράσινοι» διατήρησαν το απόλυτο της συγκομιδής, και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 13ης αγωνιστικής στην Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε στο παρκέ για 37 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα και είχε απολογισμό 26 πόντους (5/7 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 4/4 βολές), 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κερδισμένα φάουλ, ενώ υπέπεσε σε 2 φάουλ και ισάριθμα λάθη.

Διαβάστε επίσης: Νέες ανατροπές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Με την εμφάνισή του αυτή ο άλλοτε παίκτης του Προμηθέα συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης και έγινε ο δεύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού που αναδεικνύεται MVP στην τρέχουσα σεζόν μετά τον Μάριους Γκριγκόνις (σ.σ. ο Λιθουανός είχε μοιραστεί τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 2ης αγωνιστικής με τον Έλβορ Φρίντρικσον του ΠΑΟΚ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ