Γκραντ: «Δείξαμε ότι ως ομάδα έχουμε βάθος και ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες»

Γκραντ: «Δείξαμε ότι ως ομάδα έχουμε βάθος και ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες»

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου.

Έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τον Τζέριαν Γκραντ που αγωνίστηκε για 38 λεπτά και μέτρησε 24 πόντους, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην ΕΡΤ για το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως οι Πράσινοι έδειξαν ότι είναι ομάδα και ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του Τζέριαν Γκραντ:

«Δεν αισθάνομαι καθόλου κουρασμένος και κάνω απλώς ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα στον δρόμο, με δύο ματς στην Ισπανία και ήρθαμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, όμως τα καταφέραμε και κάναμε τη δουλειά μας.

Δείξαμε ότι ως ομάδα έχουμε βάθος και ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες. Έχουμε σπουδαίους και έμπειρους παίκτες που έχουν βιώσει ανάλογες καταστάσεις και ξέρουμε πώς να ανταπεξέλθουμε. Ο δικός μου ρόλος είναι κάτι που απολαμβάνω. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και σε κάποιο θα χρειαστεί να σκοράρω, σε άλλο απλώς να πασάρω και στο κάποιο άλλο να παίξω άμυνα στον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων.

Κάθε εβδομάδα γινόμαστε καλύτεροι. Σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να κερδίσουμε είτε από την επίθεση και χρειαζόμαστε σκορ είτε από την άμυνα και αυτό είναι που καταφέρνει ο προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ