Τακιανός: «Tα προβλήματά μας δεν δικαιολογούν την κακή μας εμφάνιση»

Τακιανός: «Tα προβλήματά μας δεν δικαιολογούν την κακή μας εμφάνιση»

Ο Φώτης Τακιανός μετά την... συντριβή του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι, τόνισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του δεν δεν δικαιολογούν την κακή σημερινή εμφάνιση

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την… συντριβή στην έδρα του Περιστερίου, με του Δικέφαλο του Βορρά να ηττάται με 71-35 από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

O προπονητής των ασπρόμαυρων της Θεσσαλονίκης, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από το Περιστέρι τόνισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ δεν δικαιολογούν το σημερινό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου για Ταβάρες, Χεζόνια: «Τόσο πολύ φοβάστε και βάζετε τη Marca να γράφει αρλούμπες;»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ξεκινάμε από κάτι που λέγεται κακή εμφάνιση. Προσπαθώντας να εξηγήσουμε τους λόγους, ξεκινάμε από το πρώτο δευτερόλεπτο που χάνουμε τον ψηλό μας. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα χάνουμε και τον Μπελιάουσκας, ελπίζω να μην είναι σοβαρό. Σε ένα ρόστερ που είναι μικρό, γίνεται μικρότερο.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είχαμε 0/17 στα τρίποντα. Όσο μικρότερο είναι το ρόστερ, τόσο ο χρόνος δεν μοιράζεται. Οι τραυματισμοί, η κούραση και η αστοχία είναι τα προβλήματα. Η εμφάνιση είναι κακή, δικαιολογείται εν μέρει, αλλά δεν δικαιολογούν συνολικά την εμφάνιση. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Τόφας, θέλουμε να προκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ