Γεωργιανός ο Μακ Φάντεν

Γεωργιανός ο Μακ Φάντεν

Ο Ταντέους Μακ Φάντεν δεν είναι πια μόνον Αμερικανός. Είναι και Ευρωπαίος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο facebook, αναρτώντας μια φωτογραφία με τα δύο διαβατήριά του. Το αμερικανικό και το γεωργιανό. Διότι πλέον έχει και την γεωργιανή υπηκοότητα, πράγμα που σημαίνει κατ’ αρχάς ότι θα είναι στη διάθεση του Ηλία Ζούρου για […]

Ο Ταντέους Μακ Φάντεν δεν είναι πια μόνον Αμερικανός. Είναι και Ευρωπαίος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο facebook, αναρτώντας μια φωτογραφία με τα δύο διαβατήριά του. Το αμερικανικό και το γεωργιανό.

Διότι πλέον έχει και την γεωργιανή υπηκοότητα, πράγμα που σημαίνει κατ’ αρχάς ότι θα είναι στη διάθεση του Ηλία Ζούρου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, θα κληθεί να βοηθήσει την Εθνική Γεωργίας στο «παράθυρο» του Ιουνίου, διότι ο Μάικλ Ντίξον λέγεται ότι δεν θα είναι διαθέσιμος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μόνο ένας από τους δύο μπορεί να παίξει.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, με τον Μακ Φάντεν είναι ότι τώρα που έγινε κοινοτικός, θα ανοίξει πολύ περισσότερες πόρτες, ακόμα και σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Οι δύο τελευταίες σεζόν που έκανε στην Ελλάδα, πέρυσι με τον ΠΑΟΚ και φέτος με την Κύμη, στην οποία πήγε όταν αυτή πάλευε να αποφύγει τον υποβιβασμό και την οδήγησε στα πλέι οφ, έχουν ανεβάσει αισθητά τις μετοχές του και καθώς τώρα δεν πιάνει θέση Αμερικανού, λογικά θα έχει περισσότερες ευκαιρίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ