Ο Παναθηναϊκός στρέφεται νομικά κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται νομικά κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Για τα επεισόδια που έγιναν στο ΣΕΦ και το ποιες επιπτώσεις θα έχουν στους τελικούς, αν δηλαδή θα υπάρξει τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού ή όχι, θα αποφανθούν τα αρμόδια όργανα, εφόσον επιληφθούν της υπόθεσης. Στον Παναθηναϊκό, πάντως, φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά και μία ακόμα διάσταση του θέματος. Να κινηθούν νομικά κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός […]

Για τα επεισόδια που έγιναν στο ΣΕΦ και το ποιες επιπτώσεις θα έχουν στους τελικούς, αν δηλαδή θα υπάρξει τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού ή όχι, θα αποφανθούν τα αρμόδια όργανα, εφόσον επιληφθούν της υπόθεσης.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά και μία ακόμα διάσταση του θέματος. Να κινηθούν νομικά κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για διαφυγόντα κέρδη!

Όπως γίνεται γνωστό από κύκλους της ΚΑΕ, οι πράσινοι θεωρούν πως όλα αυτά τα χρόνια το μοναδικό γήπεδο όπου συμβαίνουν σοβαρά επεισόδια είναι το ΣΕΦ. Η έδρα του Ολυμπιακού. Κι επειδή αυτά τα επεισόδια δυσφημούν το άθλημα, πλήττουν καίρια την εικόνα του και αποτρέπουν χορηγούς από το να επενδύσουν σε αυτό, άρα προκαλούν κατά κάποιον τρόπο απώλεια εσόδων για όλο το μπάσκετ, στον Παναθηναϊκό δείχνουν διατεθειμένοι να διεκδικήσουν αυτά τα χαμένα έσοδα.

Και σκέφτονται πολύ σοβαρά να στραφούν με αγωγές κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ