Στο ματς με τον Άρη η ΑΕΚ επαναφέρει τις cheerleaders

Στο ματς με τον Άρη η ΑΕΚ επαναφέρει τις cheerleaders

Ακόμη μία πρωτοβουλία από την ΚΑΕ ΑΕΚ που συνεχίζει τις διάφορες δράσεις για να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την εμπειρία σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας στα Άνω Λιόσια.

Μετά από πολλά χρόνια, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη (20/1, 17:15) θα εμφανιστούν ξανά cheerleaders, ώστε να κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την εμπειρία των οπαδών που θα βρεθούν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό οι Όρτα και Τσικίνιο (vids)

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H AEK BETSSON BC συνεχίζει να καινοτομεί, με δράσεις που είτε χάθηκαν στο χρόνο, είτε αφορούν σε νέες δημιουργίες, ανταποκρινόμενη πάντα στα κελεύσματα των καιρών.

Όπως συνέβη με το άνοιγμα της υπερσύγχρονης Boutique, αλλά και με την έναρξη του νεόδμητου ηλεκτρονικού καταστήματος (https://shop.aekbc.gr), για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομάδας μας.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Basket League, με αντίπαλο τον Άρη (αύριο, Σάββατο, 17:15), και έπειτα από πολλά έτη απουσίας, επιστρέφουν σε αγώνες της «Βασίλισσας» οι cheerleaders. Για να διασκεδάσουν με τις χορογραφίες τους τούς οπαδούς μας, αλλά βεβαίως και για να ομορφύνουν την ατμόσφαιρα.

Περισσότερες εκπλήξεις, όμως, στο γήπεδο…

Και έρχονται κι άλλα το επόμενο διάστημα, που θα αφορούν στα 100χρονα της Γέννησής μας, η ενίσχυση της «Παιδικής Εξέδρας», που εμείς «θεσμοθετήσαμε» προ πολλού στο ελληνικό μπάσκετ, η στήριξη της Γυναίκας και της οικογένειας, οι κινήσεις αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, οι πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και άλλα…

Σας περιμένουμε όλους στο Olympic Hall.

Όλοι Άνω Λιόσια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ