Αταμάν: «Για 35 λεπτά κυριαρχήσαμε, αλλά στο τέλος μας μπέρδεψε ο Ολυμπιακός»

Αταμάν: «Για 35 λεπτά κυριαρχήσαμε, αλλά στο τέλος μας μπέρδεψε ο Ολυμπιακός»

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος για 35 λεπτά, αλλά στο τέλος αποσυντονίστηκε με τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός.

Χαρούμενος από τη νίκη επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν που δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε κυριαρχικό μπάσκετ για 35 λεπτά, αλλά στο τέλος τον μπέρδεψε ο τρόπος παιχνιδιού των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό για 3,5 χρόνια ο Μπακασέτας (pic)

Όσα είπε ο Αταμάν:

«Για 35 λεπτά παίξαμε εκπληκτικό μπάσκετ και κυριαρχήσαμε. Στα 5 τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός έπαιξε στο 5 με τον Παπανικολάου και στο 4 με τον Πίτερς. Έπαιξε άλλο μπάσκετ, μας μπέρδεψε και κάναμε λάθη. Ρισκάραμε, αλλά αξίζαμε να κερδίσουμε.

Μετά από δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είχαμε ξανά μια σπουδαία ατμόσφαιρα. Για δεύτερη φορά κερδίσαμε τον Ολυμπιακό που είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Και μάλιστα χωρίς τον Σλούκα που τραυματίστηκε στην αρχή του αγώνα.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ήταν σημαντικό για τους οπαδούς μας, αλλά τώρα τελείωσε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Ευρωλίγκα και την Μακάμπι. Στο πρωτάθλημα είμαστε αήττητοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ