Σερέλης: «Καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και δώσαμε την ευκαιρία σε όλους να παίξουν»

Σερέλης: «Καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και δώσαμε την ευκαιρία σε όλους να παίξουν»

Όλα όσα δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλων Πάτρας.

Ο Χρήστος Σερέλης ήταν αυτός εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη του τριφυλλιού στην Πάτρα επί του Απόλλων, μιας και ο Εργκίν Αταμάν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο άμεσος συνεργάτης του Τούρκου τεχνικού σχολίασε την απόδοση των πρασίνων στην αναμέτρηση κόντρα στους Πατρινούς, ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα που υπάρχει μπροστά.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1: Τον… ξέρανε με σούπερ Ντεσπόντοφ κι έμεινε μόνος πρώτος

«Θέλαμε να είμαστε σοβαροί απόψε ξεκινώντας από την άμυνά μας. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που είναι σε δύσκολη θέση, όπως ο Απόλλωνας. Αλλά στο πρωτάθλημά μας έχουμε δει ότι αυτές οι ομάδες μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα» είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε «Σήμερα παρ’ όλα που είχαμε προβλήματα καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και δώσαμε την ευκαιρία σε όλους να παίξουν. Από την επόμενη εβδομάδα με τη διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και τις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, μέχρι και το Final-8 έχουμε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ